joi, 11 martie 2010

EA nu are nicio vina, este doar personajul prins la mijloc intre doua blocuri ce se cearta in zorii zilei. EA este punctul comun din trecutul nostru, ceea ce ne leaga, ne rupe si ne innoada. EA este cea in bratele careia o sa ma intorc mereu cand ma simt singura, la fel cum si tu o sa cauti alinare tot in cuvintele ei. EA este cea din cauza careia ne certam fara vreun motiv exact - orbecaim prin intuneric si ceata tinandu-ne de mana, nestiind incotro s-o apucam.

EA este cea despre care vorbim cu teama si pe care o privim pe furis prin perdea, dar nu este si cea dupa care ravnim pe ascuns, in timp ce ne multumim una cu cealalta pentru ca EA nu impartaseste sentimentele niciuneia.

EA inseamna mult pentru amandoua, dar nu reprezinta o piedica pentru NOI. EA este EA - putin aiurita, patetica ceva mai mult. EA face parte din noi, este in bagajul emotional pe care te-am ajutat sa-l cari pana la etajul 3 si tot EA este si in geamantanul meu de sub pat. Depinde de NOI cum inaintam: cu EA drept obiect al geloziei nejustificate sau cu EA drept parte din trecutul fiecareia, ce nu mai are implicatii sentimentale in prezent.


Si nu, EI nu ii pun un titlu. EA este doar un capitol, nu o intreaga carte.

Niciun comentariu: